Wat houdt het zijn van een Labradoodle gastgezin in?


Als gastgezin heeft u uw eigen Doodle waarvoor u geen aanschafprijs hoeft te betalen. De hond, een Labradoodle reu of een Labradoodle teefje is wel uw hond, die u zelf opvoed en onderhoud. Afhankelijk van of u een reu of een teefje krijgt zal de hond op bepaalde momenten door mij worden opgehaald voor bijvoorbeeld een keuring of dekking:

  • Reu: een aantal keer per jaar zal uw hond worden opgehaald voor een keuring of dekking.
  • Teefje: ook het teefje wordt een aantal keer per jaar opgehaald voor een keuring en vanaf volgroeide leeftijd in totaal een aantal keer voor een dekking. Ongeveer twee weken voor de uitgerekende datum verhuist ze even naar ons voor een goede begeleiding van de bevalling en het opgroeien van de pups. Hierbij wordt u natuurlijk volledig betrokken (bijwonen bevalling en verzorgen pups) als u dat wilt.

De kosten rondom het fokken zijn voor mijn rekening (de fokker), hierbij kunt u denken aan onderzoekskosten, foto’s van heupen als ook aan dek- en bevallings kosten. De gebruikelijke kosten voor het hebben van een hond, zoals voer, cursus, verzekering en normale dierenartskosten zijn voor uw rekening.

Bent u geinteresseerd en u kunt zich vinden in de onderstaande punten stuur ons dan een mailtje.

  • U op zoek bent naar een mooie en lieve Australische labradoodle als huishond.
  • U woont maximaal ongeveer een half uurtje rijden van Zwijndrecht vandaan.
  • U van plan bent om op puppycursus te gaan met de pup.
  • Het is prettig als u al ervaring heeft met het hebben van een hond.

Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op via mail: info@mrandmrsdoodles.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking!