Via een vriendin kwam ik bij Mr. and Mrs. Doodles terecht en daar ben ik heel blij om. Het is mijn eerste ‘eigen’ hondje en Jeannette heeft me enorm geholpen bij elke stap in het proces. Van het matchen van de pup die het best bij ons past tot tips over zindelijkheid, opvoeding etc. En die betrokkenheid blijft tot ver na het ophalen van de pup. Dolly is nu een maand bij ons en er is altijd ruimte om te overleggen of advies te vragen. Ik kan me geen leven meer zonder Dolly voorstellen en ben blij dat hij uit zo’n liefdevol nestje komt. Team Mr. and Mrs. Doodles heeft enorm veel liefde voor de hondjes, zijn gepassioneerd, hebben veel kennis, en dat voel en zie je aan de hondjes. De vraag is niet óf maar wanneer er een tweede komt!

Kim van Noord

Pup Dolly
5

Contactgegevens

© Copyright 2024 Mr. And Mrs. Doodles. All rights reserved.

Labadoodles Nederland | Labradoodle fokker | Labradoodle pups te koop in Zuid-Holland | Labradoodle fokker in huiselijk sfeer | Labradoodle pups in gastgezinnen | Australian Labradoodle | Toypoodles | Bernerdoodles