Ons verhaal

Van kinds af aan heb ik al een grote liefde voor dieren en honden in het bijzonder. Jaren geleden las ik over de Australian Labradoodle en ik was opslag verliefd. Zo kwam Beer in 2010 bij ons in huis. Iedereen is dol op Beer, zijn uiterlijk maar vooral zijn karakter maakt hem tot een grote schat. Beer is onze huishond en maakt geen onderdeel uit van het fokprogramma.

Vier jaar later besloten we om kleinschalig, in huiselijke kring te gaan fokken met dit geweldige ras. Inmiddels is de roedel uitgebreid en hebben wij kleinschalig zo nu en dan een nestje. Wat is er nou mooier om te werken aan een verantwoord fokprogramma voor deze geweldige, lieve honden met hun warme en vriendelijke uitstraling. Daarnaast heeft de Labradoodle een hypo-allergene vacht en is hij door zijn geweldige karakter een echte mensenhond.

Onze honden groeien op bij ons in huis, niet in kennels, maar in de dagelijkse gezellige drukte van mijn gezin, familie en vrienden. Ook werken wij met gastgezinnen zodat alle honden de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen!

Via onze Facebook pagina delen wij alle ontwikkelingen, foto’s en filmpjes. Dankbaar dat ik dit kan doen, genietend van mijn passie en liefde voor deze trouwe viervoeters……. Bij vragen neem gerust contact met mij op.

Contact

© Copyright 2021 Mr. And Mrs. Doodles. All right reserved.