Wie zijn de gezichten achter Mr. and Mrs. doodles

Mijn naam is Jeannette Kooiman, samen met mijn man, onze kinderen en honden wonen wij in Zwijndrecht. Van kinds af aan ben ik gek op dieren. Het hebben van een eigen hond was mijn grootste droom. Toch is het mij nooit gelukt mijn ouders hiervan te overtuigen. Toen ik op mijzelf ging wonen kocht ik mijn eerst hond. Labradoodles waren er toen nog niet, het werd een Dwergschnauzer, ook een schat!

In 2005 zag ik in een tijdschrift voor het eerst een Labradoodle en was opslag verliefd. Mijn eerste hond, Chubby, leefde toen nog en was al oud. Een 2e hond als pup erbij nemen leek geen goed idee. Daarom duurde het nog een aantal jaar voordat ik onze lieve Beer, een Australian Labradoodle in 2008 in mijn armen kon sluiten.

Beer was een schat, met een geweldig karakter, super lief en aanhankelijk. In 2023 hebben wij hem helaas moeten laten gaan, hij was op. Een groot gemis maar we koesteren alle mooie herinneringen. In 205 realiseerde ik me hoe mooi het zou zijn wanneer ik zelf een bijdrage kon leveren aan het voortzetten van dit geweldige ras. Ik kocht mijn eerste 4 Australian Labradoodle teefjes die inmiddels genieten van hun oude dag. Zo werd Mr. and Mrs. Doodles een feit.

De afgelopen jaren hebben wij al heel veel mensen blij kunnen maken met een van onze lieve pups. Ook begeleiden wij regelmatig (beginnende) collega-fokkers. Wij genieten als gezin volop van alle harige vriendjes en kunnen ze niet meer wegdenken uit ons leven. Vanuit ons hart en passie, samen met onze geweldige gastgezinnen, krijgen als onze honden de aandacht en liefde die iedere hond verdiend.

Jeannette Kooiman

Contactgegevens

© Copyright 2024 Mr. And Mrs. Doodles. All rights reserved.

Labadoodles Nederland | Labradoodle fokker | Labradoodle pups te koop in Zuid-Holland | Labradoodle fokker in huiselijk sfeer | Labradoodle pups in gastgezinnen | Australian Labradoodle | Toypoodles | Bernerdoodles